top of page

Fina ord & omdömen

Så vad säger de som redan tagit det där steget och beslutat sig för att boka en fotografering hos mig? För det är ju egentligen det som ger Dig mest värde, just nu, inte sant? 

- Emelie - 

Otroligt duktig, genuin och jordnära fotograf som verkligen brinner för det hon gör och som gör det bästa för att just DIN fotoupplevelse ska bli så bra som möjligt.  Upplevelsen kändes avspänd och professionell. Rekommenderar varmt Annalena till att föreviga dina finaste minnen i bilder, oavsett om det är den där stunden när du väntade ett älskat barn eller när du med ett nyförälskat pirr i magen sa "ja" till människan i ditt liv <3

010E.jpg
10Elsa.jpg
035LINA.jpg

- Lina -

Lyssnar på önskemål, lättar på stämningen och otroligt fina bilder

- Parwanah -

Så professionell och ödmjuk fotograf som verkligen fick en att känna sig bekväm framför kameran. Resultatet av gravidfotograferingen blev helt fantastiskt :) Rekommenderar Åkerstedt fotografi starkt!

001PD31.jpg
01APD.jpg
096EO.jpg

- Emma & Oskar -

Fantastisk fotograf! Lyhörd, duktig, jordnära och professionell. Kändes naturligt och under vigsel/mingel märkte vi knappt att det togs bilder. Resultatet blev därför naturligt och super.

- Angelica -

För er som går och är nyfiken på en fotografering inom boudoir men tvekar lite. GÖR det bara, ni kommer inte ångra er. I Anna-Lenas sällskap så känner man sig trygg och bekväm och hon kan få vem som helst att känna sig vacker ❤️
Få lite egoboost och en super härlig stund på samma gång 🌼

01RA.jpg
04RA-B.jpg
46EmJa.jpg

- Emma & Jasper -

Fantastisk, jordnära och professionell fotograf! Annalena förevigade vårt bröllop på ett fantastiskt sätt och vi har nu fått minnen och bilder för livet. Rekommenderas varmt!

- Linda, Jimmy & Vera -

Mycket duktig fotograf. Väldigt fina bilder och hela fotograferingen kändes väldigt naturlig.

06Vera.jpg
25Vera.jpg
bottom of page