top of page

Om mig

Vem är hon då?

Hon som står bakom kameran när Du bokar en fotografering hos Åkerstedt fotografi?

Hur det är att träffa mig i egenskap av fotograf - det tror jag att du bäst får en rättvisande bild av genom fina ord från de som jag tidigare fotograferat.

Du hittar bland annat recensioner på min Google-sida men också här på hemsidan:

till sidan med omdömen

Men jag - Annalena - som person då?

Ja, vad känns relevant?

Jag är född, uppvuxen och fortfarande kvar i Kristinehamn. Bor i en villa som aldrig kommer bli helt färdigrenoverad, har 3 barn och 3 bonus, en liten egocentrerad surpudel, en trädgård utan konkret plan men som jag älskar & en aldrig sinande längtan efter att resa till nya platser.

Utbildad inom marknadsföring, grafisk design och offentlig upphandling och har såväl drivit butiker som jobbat i butik och kört lastbil.

MEN bilderna är min kärna. Det är här jag har hittat hem och det är här jag känner att jag, på mitt vis, kan ge något av mening och värde till andra.

För bilder, för mig, är verkligen så otroligt värdefullt.

Vissa bilder är som dörrar tillbaka till minnen som vi inte ens visste att vi sparat så kristallklart inombords. Och vissa stunder är ovärderliga att kunna återvända till 🤍

Bilderna som du får efter en fotografering hos mig vill jag ska kännas i hjärtat.

För det är ju där som de allra finaste minnena egentligen lever kvar, inte sant?

Vill du veta mer om mig eller kanske bara pratas vid för att "känna av" om jag är Din fotograf? Hör av Dig till någon av oss i "teamet" här nedanför, så bokar vi in en pratstund ;)

Hoppas vi ses!

bottom of page