top of page

Barn & Familjefotografering Värmland

Familjefotograf Kristinehamn - Karlstad - Karlskoga

Familjefotografering utomhus

Barn & Familjefotografering

När vi ses för en barn- eller familjefotografering så är mitt fokus alltid  att få barnet/barnen att vara med och ha roligt!

Det ska vara kul och lite spännande att åka iväg och fotograferas.

Aldrig, aldrig läskigt eller ledsamt.

Superviktigt!

 

Vi ses utomhus, i skogen oftast, eller inomhus i min lilla studio, det är ert val helt.

Oavsett var vi ska fotografera så har jag med mig lite rekvisita och lite annat som (de flesta) barn brukar tycka är roligt eller lite småskoj i alla fall.

 

Såpbubblor är alltid med på mina barnfotograferingar OCH min magiska väska så klart. Ur den får barnen välja en liten sak när vi fotat klart 🤍

Ofta låter jag barn komma och kika bakom kameran och få ta ett kort på mamma, pappa, syskon eller kanske på en kotte eller blomma! 

Det brukar vara uppskattat och får barnen att tänka på något annat en stund. 

Vill inte humöret alls vara med, så är det ibland bara så och då är det bättre att avbryta och boka om till en annan dag.

Jag verkligen älskar att fota små barn och när jag fotar er som familj, så är det era känslor för varandra som jag vill få fram.

Ibland ber jag er titta rakt in i kameran samtidigt, absolut, men på de flesta bilder ni får av mig - så kommer ni titta på varandra 🤍

"Din vardag är dina barns barndom"

För så är det ju. Det som vi är mitt upp i - vardagen som rusar fram - det är våra barns barndom och småbarnsår. Och de går så fort. Att spara glimtar av den där dyrbara tiden

och för alltid kunna komma tillbaka till...det är det som, för mig, är hjärtat i barn- & familjefotograferingar.

Bra att veta

Det viktigaste är att det blir av.

Att bilderna finns där & att det faktiskt inte bara blev en sådan där sak som rann ut i sanden.

Jag sparar era bilder i minst 1år

- det går när som helst att köpa fler eller beställa förstoringar och andra produkter.

Jag vet att livet med små barn (och stora barn med, för del delen) kan vara kostsamt - tro mig, vi är en sammansatt familj på 6 barn och 2 vuxna.

Så det är inget konstigt med att vilja dela upp sin betalning -

men tiden i sig, den varken väntar eller kommer tillbaka 

Du kan alltid välja att betala din fotografering och dina bilder, via Klarna

Barnfotografering utomhus sommartid
Liten flicka sitter på en stig

"En fantastisk och jordnära fotograf som får en att trivas och vara bekväm framför kameran. Annalena har en mycket bra kunskap och känsla för platser där fotograferingen kan vara, lyssnar på kundens önskemål. Sprider värme och det blir mycket skratt även i kyla och dimma.

Bilderna som hon har tagit på mig och min familj är fantastiskt fina. Det har blivit gravidfotografering, porträttfotografering (boudoir) och familjefotografering och alla möten har varit så trevliga. Vi kommer aldrig välja någon annan fotograf för framtida fotograferingar."

- Maria - 

Vill du veta först?

Skriv upp dig på mail-listan så missar du ingenting OCH du får förtur till erbjudanden och kampanjer som släpps! Du kan när som helst ( SÅ KLART) avregistrera dig. 

Tack och Varmt välkommen!

bottom of page